Τι θέμα γάμου να διαλέξω

Μοναδικές Ιδέες για Θέματα Γάμου 2024

Σίγουρα η οργάνωση του γάμου δεν είναι εύκολη υπόθεση καθώς οι αποφάσεις που πρέπει να πάρετε σαν ζευγάρι είναι αρκετές και οι λεπτομέρειες που θα κάνουν τη διαφορά τόσο στο μυστήριο όσο και στη δεξίωση είναι ακόμα περισσότερες. Δεν υπάρχει όμως λόγος να αγχώνεστε καθώς το μόνο που χρειάζεστε είναι ένας καλός προγραμματισμός όλων όσων πρέπει να γίνουν και το να θέσετε προτεραιότητες, κάνοντας την ημέρα του γάμου σας όπως ακριβώς την έχετε ονειρευτεί.

Ημερομηνία, κτήμα γάμου με εκκλησία καθώς και ο αριθμός των καλεσμένων είναι μερικά από τα πράγματα που πρέπει να βάλετε σε προτεραιότητα στο wedding list σας. Έχοντας αποφασίσει την ημερομηνία είναι πιο εύκολο να αναζητήσετε ένα κτήμα γάμου, το οποίο όμως να έχει χωρητικότητα για όλους σας τους καλεσμένους. Σίγουρα εφόσον αποφασίσετε για όλα τα παραπάνω, η οργάνωση του γάμου σας έχει ήδη ξεκινήσει και συνεχώς προκύποτυν ερωτήματα όπως τι νυφικό να διαλέξω ή ποιο θα είναι το θέμα του γάμου; Ίσως το να επιλέξετε το θέμα του γάμου σας ώστε να υπάρχει μία διακοσμητική συνοχή και ομοιομορφία είναι αρκετά δύσκολο και πολύ πιθανόν να χρειαστείτε χρόνο ώστε να επιλέξετε. Μπορείτε να ξεκινήσετε από τα wedding themes που δεν σας ξετρελαίνουν ώστε να καταλήξετε σε αυτά που φαντάζουν ιδανικά για εσάς όπως είναι τα παρακάτω :

 

Royal Wedding

Αν έχετε ονειρευτεί το γάμο σας με royal aesthetics και με strict αλλά παράλληλα απλή διακόσμηση, τότε σίγουρα το royal blue, green ή ακόμα και το μπορντό δεν πρέπει να λείπουν από τη χρωματική σας παλέτα. Η κομψότητα μπορεί να είναι σε κάθε λεπτόμερεια από τον στολισμό των τραπεζιών μέχρι και την ανθοδέσμη. Επιλέγοντας την διακόσμηση και τα υφάσματα της γαμήλιας δεξίωσης, σκεφτείτε παλάτια εποχής και βασιλικές οικογένειες.

Extra Tip: To velvet δεν πρέπει να λείπει από τη δεξίωση πόσο μάλλον αν ο γάμος είναι κατά τη διάρκεια του χειμώνα.

 

Boho Rustic Wedding

Ο συνδυασμός boho & rustic ήρθε για να μείνει καθώς πλέον πρόκειται για μία safe επιλογή wedding theme καθώς οι χρωματικές αποχρώσεις που θα στολίσουν τον χώρο της δεξίωσης θα κάνουν τη διαφορά. Nude αποχρώσεις καθώς και olive ή dusty pink είναι μερικές από αυτές που δεν πρέπει να λείπουν από το decoration. Βridemaids, ανθοδέσμη ακόμα και προσκλητήρια σε γήινα χρώματα αποτελούν λεπτομέρειες που ορίζουν το θέμα του γάμου. Ακόμα και η τούρτα γάμου να είστε σίγουροι πως θα κάνει τη διαφορά με boho rustic cake toppers!

 

Vintage Wedding

Αν είστε λάτρεις της δαντέλας και των έντονων χρωμάτων όπως το γαλαζόπρασινο, μπορντό ή κίτρινο μουσταρδί, ίσως η διαμόρφωση του γάμου με vintage στοιχεία είναι για εσάς η ιδανική. Μία μεγάλη νυφική ανθοδέσμη καθώς και πολλά λουλούδια σε έντονα ή βαθιά χρώματα θα δημιουργήσουν μία vintage ρετρό ατμόσφαιρα. Ένα κτήμα με κήπο ή με ξύλινες λεπτομέρειες φαντάζει ιδανικό για έναν vintage γάμο.

Όποιο και αν επιλέξετε να είναι το θέμα του γάμου σας, να είστε σίγουροι πως όντως σας ταιριάζει και μπορείτε να το υποστηρίξετε σε κάθε του λεπτομέρεια! Εξάλλου, πολλές φορές το κτήμα γάμου και οι χώροι του είναι αυτό που μπορεί να αποτελέσει πηγή έμπνευσης για το θέμα του γάμου.