Η λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά
Το απόλυτο κτήμα γάμου στο Κορωπί

Στο Κρωπίας Γη, πιστεύουμε ότι κάθε ιστορία αγάπης αξίζει ένα μαγευτικό σκηνικό, ένα μέρος όπου τα όνειρα πραγματοποιούνται και η ομορφιά της φύσης γίνεται το σκηνικό για τις πιο αγαπημένες σας αναμνήσεις.

Περιτριγυρισμένο από καταπράσινα δέντρα και ελιές, με τα αρώματα του βοτανικού κήπου και τη γαλήνια ατμόσφαιρα, το Κρωπίας Γη σας προσφέρει όλα όσα έχετε φανταστεί για την ημέρα του γάμου σας!  Για αυτό λοιπόν, δημιουργήσαμε έναν χώρο όπου η φύση συναντά τη σύγχρονη κομψότητα, προσφέροντας σε εσάς τον τέλειο καμβά για τον γάμο σας τόσο στον εξωτερικό όσο και στον εσωτερικό χώρο.

Στο Κρωπίας Γη, θα βρείτε κρυφές γωνιές και spots όπου η κομψότητα και η φύση βρίσκονται σε τέλεια αρμονία και η ομορφιά τους γίνεται το σκηνικό για το δικό σας «για πάντα». Το Βοτανικό Πάρκο με τα αρώματα του καθώς και η τεχνητή λίμνη, δημιουργούν ένα ατμοσφαιρικό περιβάλλον που με τις δικές σας πινελιές και διακοσμητικές λεπτομέρειες, απογειώνεται.

Ο εξωτερικός χώρος όσο και η εσωτερική αίθουσα εκδηλώσεων, η  Ελαϊδα,  που την χαρακτηρίζει ο μινιμαλισμός, έχουν σχεδιαστεί προσεκτικά ώστε να συνδυάζονται άψογα με την ομορφιά του περιβάλλοντος τοπίου. Είτε έχετε ονειρευτεί μια cozy τελετή στον εξωτερικό χώρο δίπλα στην πισίνα είτε ένα εντυπωσιακό πάρτυ αγάπης, στο Κρωπίας Γη δημιουργούμε μια διαχρονική εμπειρία που να ταιριάζει απόλυτα με όσα έχετε φανταστεί. Από τον προγραμματισμό και τον συντονισμό μέχρι την άψογη εξυπηρέτηση των καλεσμένων, δεσμευόμαστε να κάνουμε τον γάμο των ονείρων σας πραγματικότητα.

Η υπόσχεσή μας για τη δημιουργία αξέχαστων στιγμών επεκτείνεται σε κάθε λεπτομέρεια. Το welcome bar, το εύκολο parking, η παιδική χαρά προσφέρουν άνεση και καθόλου άγχος στους καλεσμένους κατά τη διάρκεια της τελετής. Η πολυτελής γαμήλια σουίτα του κτήματος δημιουργεί το perfect scene για την προετοιμασία σας αλλά και για το the day after wedding, ώστε να ξεκινήσετε το δικό σας «για πάντα» όπως σας αξίζει!