Εκεί που τα όνειρα ζωντανεύουν
Γιόρτασε το θαύμα της ζωής στην αγκαλιά της φύσης

Στο Κρωπίας Γη πιστεύουμε στον εορτασμό των πιο πολύτιμων οικογενειακών στιγμών! Από τη στιγμή του γάμου μέχρι την τρυφερή αγκαλιά για το μικρό σας αγγελούδι στη βάπτιση, ο εξαίσιος χώρος μας είναι το τέλειο σκηνικό για μία καινούρια αρχή γεμάτη αγάπη! Το Κρωπίας Γη είναι ο χώρος όπου τα όνειρα ζωντανεύουν και οι αναμνήσεις χαράσσονται για πάντα!

Η βάπτιση είναι μια στιγμή για να καλωσορίσετε το μικρό σας αγγελούδι και σίγουρα μια τέτοια περίσταση αξίζει ένα σκηνικό τόσο όμορφο και ουσιαστικό όσο και η ίδια η τελετή. Στο Κρωπίας Γη, αποστολή μας είναι να κάνουμε αυτή την ξεχωριστή ημέρα σε μια αξέχαστη ανάμνηση! Η εκπληκτική εσωτερική αίθουσα και ο μοναδικός εξωτερικός χώρος δημιουργούνμ μία ατμόσφαιρα που αποτυπώνει την ουσία της αγνότητας, της αγάπης και της εκλεπτυσμένης κομψότητας.

Από την επιλογή της τέλειας διακόσμησης μέχρι τη δημιουργία ενός προσαρμοσμένου μενού που θα ικανοποιεί ακόμα και τους πιο απαιτητικούς καλεσμένους σας, οι planners του Κρωπίας Γη θα σας καθοδηγήσουν σε κάθε σας βήμα. Είμαστε υπερήφανοι για την οργάνωσης μιας χωρίς άγχος τελετής, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε κάθε στιγμή αυτής της ξεχωριστής ημέρας.

Καθώς η βάπτιση είναι μια μέρα που πρέπει να αποτυπώσετε όχι μόνο στην καρδιά σας αλλά και σε φωτογραφίες, το κτήμα παρέχει πολλά φωτογραφικά spots που χρησιμεύουν ως το τέλειο σκηνικό για τις ξεχωριστές φωτογραφίες της βάπτισης. Από τη γαλήνια ομορφιά του Βοτανικού Κήπου και της τεχνητήτς λίμνης μέχρι την κομψή αρχιτεκτονική του εσωτερικού μας χώρου, κάθε γωνιά του venue περιμένει να γεμίσει με τα χαμόγελα αγαπημένων σας προσώπων.

Σας προσκαλούμε να εξερευνήσετε τον χώρο μας και να ανακαλύψετε πώς μπορούμε να κάνουμε τη γιορτή της βάφτισής σας μια μοναδική εμπειρία. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα και ας ξεκινήσουμε το ταξίδι της δημιουργίας πολύτιμων αναμνήσεων που θα κρατήσουν μια ζωή.