Πρωτότυπες & Μοντέρνες Μπομπονιέρες Γάμου

Οι τάσεις του 2024 για μπομπονιέρες γάμου

Η οργάνωση του γάμου τις περισσότερες φορές είναι μία ευχάριστη εμπειρία και με πολλές εκπλήξεις. Σίγουρα οι λεπτομέρειες είναι πολλές και όλα όσα επιλέξετε να διακοσμήσουν τον γάμο, θέλετε να είναι μοναδικά και πάνω από όλα να αρέσουν σε εσάς! Οι μπομπονιέρες του γάμου είναι μία εξίσου σημαντική επιλογή για το γάμο σας καθώς δεν είναι λίγοι οι συγγενείς ή οι καλεσμένοι που την κρατούν για ενθύμιο ώστε να θυμούνται τη δική σας ξεχωριστή ημέρα.

 

Οι επιλογές σίγουρα είναι πολλές, όμως αυτές που ταιριάζουν στο στυλ της δεξίωσης γάμου που έχετε ήδη επιλέξει, είναι λίγες και το μόνο που έχετε να κάνετε είναι την καλύτερη επιλογή. Τις περισσότερες φορές οι μπομπονιέρες γάμου είναι στο ίδιο στυλ με τα προσκλητήρια γάμου και ίσως αυτό είναι κάτι που σας βοηθάει στην επιλογή τους. Ποιες όμως είναι οι τάσεις για τις μπομπονιέρες για τους καλοκαιρινούς γάμους 2024; Παρακάτω εξερευνήσαμε τις τάσεις του 2024 για μπομπονιέρες γάμου που θα κλέψουν την καρδιά σας και των καλεσμένων σας. Ας δούμε λοιπόν μοντέρνες και πρωτότυπες ιδέες για μπομπονιέρες γάμου!

 

Eco friendly μπομπονιέρες

Πρόκειται για μία πράσινη επιλογή που συνδυάζει την ομορφιά με την περιβαλλοντική συνείδηση και τι καλύτερο από το να είναι αυτές οι μπομπονιέρες του γάμου σας; Ανακυκλώσιμα υλικά, σπόροι φυτων σε ανακυκλώσιμα μπουκαλάκια ώστε να τα φυτέψουν οι καλεσμένοι σας, κομψές και μικρες ξύλινες κατασκευές είναι μερικά υλικά και ιδέες που μπορούν να έχουν οι δικές σας μπομπονιέρες. Δώστε έμφαση στα eco friendly υλικά κατασκευής και σίγουρα δεν θα τα μετανιώσετε. Ένας μικρός σπόρος φυτού ή ένα μικρό παχύφυτο θα είναι μία υπέροχη εκπληξη για τους καλεσμένους σας.

 

Μπομπονιέρες με Ποτό ή Εδέσματα

Αν είστε λάτρεις κάποιου ποτού όπως ούζο, τσίπουρο ή κάποιου λικέρ ή ακόμα και κάποιου εδέσματος όπως κουλουράκια με ελιά, μέλι κλπ μπορείτε να δημιουγήσετε μία custom μπομπονιέρα που να τα περιλαμβάνει. Επιλέξτε μικρά γυάλινα μπουκαλάκια, διακοσμημένα με τούλι ή λινάτσα που θα περιλάμβανουν κρασί ή λάδι, ή ό,τι άλλο θέλετε και συνδυάστε το με ένα μικρό έδεσμα. Μην ξεχνάτε πως στο γυάλινο μπουκαλάκι, μπορείτε να βάλετε και ένα ποτό όπως βότκα ή ένα σφηνάκι για τους κοντινούς σας φίλου ώστε να το πιουν στην υγειά σας και να ξεκινήσει το party!

 

Μπομπονιέρες για Καλό Σκοπό

Keep it simple με μπομπονιέρες για καλό σκοπό! Αν ο γάμος σας, θα θέλατε να έχει έναν τέτοιο χαρακτήρα, μπορείτε να το πετύχετε με το να έχετε μπομπονιέρες, με τα χρήματα των οποίων θα προσφέρετε σε έναν οργανισμό, φορέα ή ακόμα και σε μία οργάνωση για το περιβάλλον ή για τα ζώα. Οι μπομπονιέρες συνήθως που προσφέρουν τέτοιοι οργανισμοί είναι απλές σε διακόσμηση και κομψές ώστε σίγουρα να αρέσουν σε όλα τα ζευγάρια. Εξάλλου, ας μην ξεχνάμε πως ο σκοπός τους είναι άλλος!

 

Μακραμέ Μπομπονιέρες

Η τάση που ήρθε για να μείνει τόσο σε διακόσμηση γάμου όσο και σε μπομπονιέρες γάμου ή προσκλητήρια είναι το μακραμέ στυλ που πολύ εύκολα μπορεί να συνδυαστεί με μία chic boho διακόσμηση. Οι μακραμέ μπομπονιέρες προσθέτουν μια αίσθηση μοναδικότητας αλλά και ένα natural στοιχείο. Αν ωστόσο διστάζετε για τις μακραμέ μπομπονιέρες, προσθέστε απλά μακραμέ λεπτομέρειες λεπτομέρειες ή ακόμη και μικρά χειροποίητα σχέδια .

 

Ο γάμος σας σίγουρα μπορεί να γίνει ένα μαγικό ταξίδι που αντανακλά την προσωπικότητά σας μέσα από την επιλογή του θέματος και της διακόσμησης, αλλά να είστε σίγουροι πως μπορεί να απογειωθεί με μικρές λεπτομέρεις που θα κάνουν τη διαφορά και θα ξετρελάνουν τους καλεσμένους σας!