Πως να διασκεδάσεις στον γάμο σου

5 tips για διασκέδαση στην δεξίωση του γάμου σου

Καταλαβαίνουμε ότι η μέρα του γάμου σου είναι από τις πιο ιδιαίτερες και σημαντικές της ζωής σου και είναι σημαντικό, εσύ και οι καλεσμένοι σου, να περάσετε φανταστικά! Παρ’ όλα αυτά, είναι εύκολο να χαθεί κανείς μέσα στην οργάνωση και την προετοιμασία «σκοτώνοντας» έτσι την διασκέδαση.

Ορίστε μερικά tips για να χαρείς την ημέρα αυτή!

Βάλε τις λεπτομέρειες στην άκρη

      Απόφυγε να ασχοληθείς με λεπτομέρειες εκείνη την ημέρα. Κάνε ένα βήμα πίσω και δες την «μεγαλύτερη εικόνα», είσαι με ανθρώπους που αγαπάς και σε αγαπούν και είναι η στιγμή που περίμενες να κάνεις ένα φανταστικό πάρτι! Οι εκδηλώσεις, όπως η ζωή, είναι απρόοπτες διότι υπάρχει μέσα ο ανθρώπινος παράγοντας. Σημασία έχει να ζεις την κάθε στιγμή από την ώρα που θα ξυπνήσεις, την προετοιμασία μέχρι τον πρώτο χορό και το τελευταίο ποτό της βραδιάς.

     Να είσαι ο εαυτός σου!

      Άσε τον εαυτό σου να ξεδιπλωθεί μέσα από την εκδήλωσή σου! Αν θες μία εκδήλωση γάμου με κλασσική ροή, εκκλησία-welcome-είσοδος ζευγαριού- φαγητό-τούρτα-πάρτι, εννοείται να το κάνεις. Αν όμως επιθυμείς οι καλεσμένοι σου να παίξουν ένα παιχνίδι ή να μην κόψεις τούρτα ή να κόψεις τούρτα με ψαλίδι, απλά κάντο! Θα διασκεδάσεις εσύ και οι καλεσμένοι σου θα ενθουσιαστούν που θα τους προσφέρεις κάτι διαφορετικό.

     Πρωτότυπες δραστηριότητες

      Ένας άλλος τρόπος να διασκεδάσει είναι να βάλεις του καλεσμένους να συμμετάσχουν με διάφορους τρόπους. Ένας κλασσικός τρόπος να το πετύχεις αυτό είναι το photobooth. Υπάρχουν όμως κι άλλοι τρόποι, όπως διαδραστικά παιχνίδια, Limbo, Dance battle ή ακόμα και Drinking games, τα οποία θα κάνουν σίγουρα τη βραδιά πολύ πιο διασκεδαστική και την ατμόσφαιρα πολύ πιο ζωντανή!

     Κάνε μικρά διαλείμματα

Η άλλη συμβουλή είναι μόνο για εσένα και τον/την αγαπημένη σου. Βρες λίγο χρόνο και φύγε από το πάρτι να ηρεμήσει το κεφάλι σου. Πάρε ένα ποτό και κάτσε για 5 λεπτά να συζητήσεις, θα σε βοηθήσει να φορτώσεις μπαταρίες για τη συνέχεια!

 Σκέψου τους καλεσμένους σου

      Θυμήσου ότι την βραδιά αυτή, την οργάνωσες για να περάσετε όλοι τέλεια. Προσπάθησε να συμπεριλάβεις όλους τους καλεσμένους σου σε αυτή, χωρίς να πιέσεις κανέναν να κάνει κάτι που δεν θέλει. Γνώρισε τους καλεσμένους μεταξύ τους και θα δεις ότι το πάρτι θα εκτοξευθεί!

Για να συνοψίσουμε λοιπόν, άσε τις λεπτομέρειες στην άκρη εκείνη την ημέρα, να είσαι ο εαυτός σου, συμπεριέλαβε παιχνίδια – δραστηριότητες, κάνε μικρά διαλλείματα και έχε στο νου σου τους ανθρώπους που σε τίμησαν με την παρουσία τους. Εμείς θα χαρούμε πολύ να φιλοξενήσουμε την ξεχωριστή αυτή εκδήλωση, αν θες να μας γνωρίσεις ξέρεις τι να κάνεις.