Οργάνωση Βάπτισης : Χρήσιμες Συμβουλές

Πως να οργανώσετε μια παραμυθένια βάπτιση

Η βάπτιση για το μικρό σας αγγελούδι και για εσάς τους ίδιους είναι μία αξέχαστη τελέτη που σίγουρα θα θέλατε να γιορτάσετε τόσο με την οικογένειά σας όσο και με τους φίλους σας. Η οργάνωση μιας παραμυθένιας βάπτισης για το παιδί σας είναι πιο απλή από όσο φαντάζεστε καθώς το μόνο που αρκεί είναι να δημιουργήσετε μία ατμόσφαιρα φιλική προς το παιδί σας, επιλέγοντας ένα θέμα βάπτισης στα χρώματα που του αρέσουν.

 

Μην ξεχνάτε πως η αγάπη σας για αυτό που οργανώνετε για το μικρό σας αγγελούδι, αποτυπώνεται σε κάθε λεπτομέρεια της βάπτισης. Για αυτό το μόνο που έχετε να κάνετε είναι βάλετε όλη σας την αγάπη! Παρακάτω θα βρείτε κάποιες συμβουλές για το πώς να οργανώσετε μια ξεχωριστή βάπτιση!

 

Επιλέξτε ένα θέμα

Το να επιλέξετε το θέμα της βάπτισης ίσως είναι το πιο σημαντικό ώστε στη συνέχεια να επιλέξετε τις μπομπονιέρες καθώς και τη χρωματική παλέτα της βάπτισης. Μπορείτε να εμπνευστείτε για το θέμα της βάπτισης τόσο από το φύλο του μωρού όσο και από τα χρώματα που φαίνεται να του αρέσουν ή ακόμα και από κάποιο λούτρινο αρκουδάκι ή παιχνιδάκι που του έχει αδυναμία. Ζωάκια, ουράνιο τόξο, γοργόνες ή ο βυθός της θάλασσας είναι μερικά από τα θέματα που μπορείτε να εμπνευστείτε και να καταλήξετε σε αυτό που θα σας ξετρελάνει.

Ένα scroll στο Pinterest ή στο Ιnstagram σίγουρα θα σας βοηθήσει στην επιλογή του θέματος και του decoration.

 

Μπομπονιέρες Βάπτισης

Προτού καταλήξετε στα κουφέτα που θα έχει μέσα η μπομπονιέρα, χρειάζεται να αποφασίσετε αν οι μπομπονιέρες που θα προσφέρετε θα είναι για καλό σκόπό και τα χρήματα που θα δώσετε θα προσφερθούν σε κάποιον οργανισμό ή ίδρυμα. Σίγουρα με μία γρήγορη αναζήτηση στο διαδίκτυο θα βρείτε αρκετούς οργανισμούς που δημιουργούν μπομπονιέρες για καλό σκοπό. Αν όμως προτιμήσετε να δημιουργήσετε τις δικές σας, προτιμήστε μπομπονιέρες που συνοδεύονται με κάποιο αναμνηστικό δωράκι. Ένα αρωματικό κερί, ένα μπρελόκ ή ακόμα και ένα αρωματικό σαπούνι είναι όμορφες ιδέες ως αναμνηστικό δώρο.

 

Candy Bar

Προσθέστε μια γλυκιά πινελιά στη γιορτή στήνοντας ένα candy bar έξω από τον χώρο του μυστηρίου. Επιλέξτε καραμέλες και γλυκά  σε χρώματα που συμπληρώνουν τη συνολική διακόσμηση της βάπτισης και τοποθετήστε τις σε κομψά βάζα. Επιλέξτε επίσης λουλούδια σε γήινες αποχρώσεις ώστε το candy bar να γίνει ακόμα πιο εντυπωσιακό. Αυτό όχι μόνο προσθέτει ένα απολαυστικό στοιχείο στην εκδήλωση, αλλά προσφέρει επίσης στους καλεσμένους μια γλυκιά λιχουδιά όπως cupcakes ή donuts για να απολαύσουν μαζί με ένα refreshing αναψυκτικό.

 

Όποιες και αν είναι οι επιλογές σας στη διακοσμήση και στο candy bar, μην ξεχνάτε πως δεν χρειάζεται να σας κατάβαλει το άγχος καθώς η μέρα της βάπτισης είναι αφιερώμενη στο μικρό σας αγγελούδι και σε εσάς. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι αν το ευχαριστηθείτε και να δημιοργήσετε μία όμορφη και γλυκιά ανάμνηση για το παιδί σας!