Κοπή Εταιρικής Πίτας : Πως να το διοργανώσετε

Η νέα χρονιά είναι εδώ και όλοι μας έχουμε επιστρέψει από τη γιορτή των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, θέτοντας τόσο σε προσωπικό όσο και επαγγελματικό επιπέδο, νέους στόχους. Τι καλύτερο λοιπόν από το να συνδυάσετε την κοπή της εταιρικής πίτας με το μοιραστείτε τους επαγγελματικούς σας στόχους για τη νέα χρόνια με τους συνεργάτες σας; Αν  η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας είναι για την εταιρεία σας ένα εταιρικό event που σηματοδοτεί τη νέα χρόνια, τους νέους στόχους αλλά και την έκτιμησή σας προς τους συνεργάτες σας, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να την οργανώσετε όσο καλύτερα γίνεται για μικρούς και μεγάλους. Μην ξεχνάτε πως σε ένα τέτοιο μεγάλο εταιρικό event, οι οικογένειες των συνεργατών σας είναι ευπρόσδεκτες και αυτό είναι κάτι που χρειάζεται να λάβετε υπόψη σας. 

Όταν λοιπόν ξεκινάτε την αναζήτηση του χώρου για την κοπή της πίτας, αυτό που χρειάζεται οπωσδήποτε να ξέρετε είναι κατά προσέγγιση ο αριθμός των ατόμων που θα παρευρεθούν. Γνωρίζοντας αυτή την πληροφορία, θα μπορείτε να έχετε μία πιο ξεκάθαρη εικόνα για τον χώρο της εκδήλωσης. 

 

Χώρος Κοπή Πίτας 

Η επιλογή του χώρου εταιρικών εκδηλώσεων για την εταιρική εκδήλωση ίσως είναι η πιο σημαντική απόφαση που θα κληθείτε να πάρετε κατά  τη διάρκεια της διοργάνωσης του συγκεκριμένου event. Θα πρέπει να σκεφτείτε αν θέλετε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας να γίνει στον επαγγελματικό σας χώρο, εφόσον υπάρχει πολύς χώρος να φιλοξενήσει τη γιορτή. Με μικρές προσθήκες και διακοσμητικές αλλαγές όπως η προσθήκη ενός μπαρ ή μπουφέ, να είστε σίγουροι πως ο χώρος μπορεί να διαμορφωθεί κατάλληλα. Σε περίπτωση που δεν υπάρχει χώρος, υπάρχουν πολλές επιλογές φιλοξενίας events όπως διάφορα κτήματα εκδηλώσεων, βιομηχανικοί χώροι πολλαπλών χρήσεων ή ακόμα και κάποια bars τα οποία μπορείτε να κάνετε book αποκλειστικά για εσάς. Σίγουρα το να ενοικιάσετε έναν χώρο που θα φιλοξενήσει το εταιρικό σας event, σας προσφέρει επιπλέον assets όπως catering, εξοπλισμό ήχου και DJ, διακόσμηση ή ακόμα και parking.

 

Πρόγραμμα εκδήλωσης

Μία τόσο μεγάλη εταιρική εκδήλωση χρειάζεται ένα πρόγραμμα ώστε να κυλήσει ομάλα και να μην έχει κένα. Για παράδειγμα κατά την άφιξη των καλεσμένων, προετοιμάστε κατάλληλα στον χώρο υποδοχής ένα welcome drink και στη συνέχεια περάστε στην αίθουσα εκδηλώσεων. Προγραμματίστε κάποιον χαιρετισμό προς τους συνεργάτες σας κσι τους καλεσμένους με ευχές ή ακόμα μπορείτε να παρουσίασετε εν συντομία τον απολογισμό της χρονιάς ή κάποια καινούρια υπηρεσία ή προϊόν. Φροντίστε με τους υπευθύνους του χώρου που έχετε επιλέξει, να σερβιριστούν όλοι οι καλεσμένοι φαγητό την ίδια ώρα ώστε να συνεχίσετε με χορό, team bonding games ή βράβευση στελεχών. Μην ξεχάσετε το bar, στο οποίο οι καλεσμένοι σας μπορούν να συνεχίσουν με ποτά ή cocktails

Tip Βασιλόπιτας : Επιλέξτε mini βασιλοπιτάκια με επικάλυψη η χωρίς, κλασική γεύση βασιλόπιτας κέικ ή τσουρέκι τα οποία σερβίρονται πιο εύκολα και φυσικά οι καλεσμένοι έχουν την επιλογή να επιλέξουν όποιο επιθυμούν από το τραπέζι τους. 

 

Μουσική & Δραστηριότητες

Η μουσική του εταιρικού event είναι κάτι που προτείνουμε να αναλάβει ένας DJ, καθώς οι μουσικές του επιλογές είναι αυτές που θα ξεσηκώσουν τον κόσμο και θα κρατήσουν το πάρτυ ζωντανό και με κέφι. Αυτό που δεν πρέπει να ξεχάσετε είναι οι μικροί φίλοι που θα είναι στην εκδήλωση! Το να έχετε ετοιμάσει κάποιες δραστηριότητες για παιδιά, έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρό ή κάποιο μικρό party να είστε σίγουροι πως θα τους κάνει πολύ χαρούμενους! 

Για τους συνεργάτες σας μπορείτε να απευνθείτε στους υπεύθυνους του χώρου που έχετε επιλέξει, ώστε να προετοιμάσετε κάποια drink games ή team bonding games όπως για παράδειγμα beer pongshot rouletteflip cup και άλλα. Μην ξεχνάτε πως η κοπή εταιρικής πίτας είναι η αφορμή για ένα εταιρικό event ενώ μπορείτε να γνωρίσετε καλύτερα σναδέλφους και συνεργάτες και να συνάψετε σχέσεις. 

Στο Κρωπίας Γη αναλαμβάνουμε την οργάνωση κάθε εταιρικού event & εκδήλωσης που σίγουρα οι συνεργάτες σας θα απολαύσουν και θα ευχαριστηθούν!