Χριστουγεννιάτικος Γάμος

5 Ιδέες για παραμυθένιο Χριστουγεννιάτικο Γάμο

Τα Χριστούγεννα είναι μία μαγική εποχή και μπορεί να γίνει ακόμα περισσότερο αν σχεδιάζετε τον γάμο σας τις φωτεινές και γιορτινές ημέρες των Χριστουγέννων. Αν έχετε φανταστεί μία cozy τελετή γάμου με τους οικείους σας ή μία πιο grande δεξίωση γάμου που φαντάζει περισσότερο σε ρεβεγιόν, συνεχίστε να διαβάζετε αυτό το άρθρο καθώς θα βρείτε μερικές ιδέες που θα απογείωσουν σε κάθε περίπτωση την δεξίωση του γάμου σας.

Με τις παρακάτω ιδέες μπορείτε να μετατρέψετε τον χριστουγεννιάτικο γάμο στο δικό σας παραμύθι! Σίγουρα το κτήμα γάμου, η παλέτα χρωμάτων που θα στολίσει τον εσωτερικό χώρο και την εκκλησία καθώς και το ύφος του νυφικού σας αλλά και του γαμπριάτικου κοστουμιού, θα διαμορφώσουν όλο το Christmas scene που έχετε φανατστεί με τον σύντροφό σας.

 

Χριστουγεννιάτικη Διακόσμηση

Αγκαλιάστε τη μαγεία και τον ρομαντισμό των Χριστουγέννων δίνοντας μία πινελιά χριστουγεννιάτικης διακόσμησητς στο γάμο σας. Σκεφτείτε ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο ως κεντρικό σημείο, στολισμένο με στολίδια που αντικατοπτρίζουν την ιστορία της αγάπης σας ή ακόμα και φωτογραφίες σας. Σίγουρα θα εντυπωσίασει τους καλεσμένους σας! Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε κεριά, λαμπερά κίτρινα φωτάκια και μπορντό ή κυπαρισσί παλέτα χρωμάτων για να δημιουργήσετε μια ζεστή και ρομαντική ατμόσφαιρα που ταιρίαζει απόλυτα με το Christmas mood  των ημερών. Τέλος, αυτό που χρειάζεται από πλευράς σας είναι να φροντίσετε να επικοινωνήσετε κάθε λεπτομέρεια της διακόσμησής σας που επιθυμείτε στο wedding planner ή ακόμα και στο διακοσμητή του κτήματος ώστε να μην βρέθειτε προ εκπλήξεων.

 

 

Λουλούδια Γάμου

Τα λουλούδια γάμου είναι ένα πολύ σημαντικό στοιχείο στο γάμο σας. Για τον Χριστουγεννιάτικο γάμο σας επιλέξτε βαθιά κόκκινα τριαντάφυλλα, κουκουνάρια και πρασινάδα, δημιουργώντας εντυπωσιακά χειμωνιάτικα μπουκέτα και ανθοσυνθέσεις. Οι χρυσές ή ασημένιες λεπτομέρεις θα προσθέσουν μία αίγλη και θα απογείωσουν το Christmas spirit. Προσθέστε επίσης μικρά μπουκετάκια στα τραπέζια των καλέσμενων ή ένα μικρό χριστουγεννιάτικο δεντράκι για το απόλυτο Christmas decoration. Τα αλεξανδρινά είναι μία πολύ καλή επιλογή καθώς είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα χριστουγεννιάτικου φυτού και το κόκκινο των φύλλων τους είναι εντυωπιακό. Τα γκι ή αλλιώς ιξός και τα ου μπορούν επίσης να ολοκληρώσουν με το πράσινό τους χρώμα μία διακοσμητική σύνθεση λουλουδιών.

 

Christmas Photo Booth

Αν η προσθήκη Photo booth είναι ήδη στα πλάνα σας, επιλέξτε θεματικά props όπως τα καπέλα του Άγιου Βασίλη, τα κέρατα ταράνδων,η μύτη του Ρούντολφ. Θα δώσουν μία funny και ταυτόχρονα χριστουγεννιάτικη διάθεση στις φωτογραφίες των καλεσμένων σας και σίγουρα θα θυμούνται τον δικό σας χριστουγεννιάτικο γάμο.  Μπορείτε επίσης το photo booth που θα έχετε, να δίνει τη δυνατότητα στους καλεσμένους σας να μην εκτυπώσουν μόνο την φωτογραφία αλλά και να του σταλεί σε GIF στο email τους.

 

Χριστουγεννιάτικα τραγούδια

Τα χριστουγεννιάτικα τραγούδια σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να λείπουν από το playlist σας. Κατά τη διάρκεια του φαγητού ή ακόμα και του welcome drink, οι καλεσμένοι σας θα νιώθουν την εορταστική ατμόσφαιρα, η οποία θα συνοδεύεται από αγαπημένα χριστουγεννιάτικα τραγούδια. Σίγουρα η λίστα σας δεν θα περιλαμβάνει μόνο χριστουγέννιατικά τράγουδια αλλά είναι must για να  ολοκληρώσετε το Christmas feeling στον παραμυθένιο σας γάμο.

Το μαγικό και ρομαντικό σκηνικό του χριστουγεννιάτικου γάμου σας θα κάνει πραγματικότητα όλα όσα έχετε ονειρευτεί για τη δική σας μέρα! Aπό τη διακόσμηση μέχρι και τη μουσική και σε κάθε λεπτομέρεια του γάμου σας, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα χειμωνιάτικο εορταστικό τοπίο βγαλμένο από Χριστουγεννιάτικο παραμύθι που θα θυμούνται εσείς και οι καλεσμένοι σας με τις ωραιότερες αναμνήσεις!