Χειμωνιάτικος Γάμος

8 λόγοι να παντρευτείς χειμώνα
Λιγότερο άγχος

Βασική πηγή άγχους σε έναν καλοκαιρινό γάμο είναι ο καιρός. Το ρίσκο βροχής και δυνατού αέρα, μπορούν να κάνουν την προετοιμασία της εκδήλωσής σου πολύ αγχωτική και σε κάποιες περιπτώσεις ίσως και πιο ακριβή αφού ίσως χρειαστεί να νοικιάσεις τέντες. Αν από την άλλη ξέρεις από την αρχή ότι η δεξίωση θα γίνει σε κλειστό χώρο, δεν έχεις άγχος ούτε εσύ, ούτε οι αγαπημένοι σου.

Ρομαντισμός και ατμόσφαιρα

Ο χειμώνας είναι η πιο ρομαντική εποχή για τον γάμο σου! Φαντάσου απλά εσένα και τον σύντροφό σου, δίπλα στο τζάκι με ένα μπουκάλι κόκκινο κρασί να αγναντεύετε από το παράθυρο μιας πολυτελής σουίτας το χιόνι που παιχνιδίζει στον αέρα πριν πέσει στο έδαφος. Οργάνωσε τον γάμο σου τις μέρες του αγίου Βαλεντίνου και ένα ταξίδι του μέλιτος σε ένα ζεστό ξύλινο σαλέ που ξυπνάς και απολαμβάνεις τον ζεστό σου καφέ με θέα τα χιονισμένα βουνά!

Περισσότερες επιλογές και καλύτερες τιμές

Σαν ειδικοί στην βιομηχανία των event σου επισημαίνουμε ότι τα κτήματα γάμου το χειμώνα προσφέρονται αρκετά πιο φθηνά από το καλοκαίρι και το ίδιο ισχύει και για πολλούς προμηθευτές. Άσε που επειδή έχουν λιγότερη δουλειά θα επικεντρωθούν με μεγαλύτερη προσοχή στα θέλω σου και τις απαιτήσεις σου.

Bonus και δωρεάν διακοσμήσεις

Πολλές φορές το χειμώνα οι χώροι δεξιώσεων είναι πιο στολισμένοι σε σχέση με το καλοκαίρι λόγω γιορτών έτσι χρειάζονται και λιγότερη διακόσμηση την οποία μπορεί και να σας την κάνουν δώρο.

Οι καλεσμένοι είναι πιο ξεκούραστοι

Ακριβώς επειδή το χειμώνα γίνονται λιγότεροι γάμοι, οι καλεσμένοι σου θα έχουν να παραβρεθούν σε λιγότερους γάμους. Αυτό σημαίνει ότι θα επικεντρωθούν στο δικό σου γάμο! Θα διαθέσουν περισσότερο χρόνο για το γαμήλιο δώρο, για την επιλογή των ρούχων τους και περισσότερη ενέργεια στο γαμήλιο πάρτι σου!

Είναι κάτι ξεχωριστό

Μόνο και μόνο το γεγονός ότι ο γάμος σου θα γίνει το χειμώνα τον κάνει ξεχωριστό. Λόγω των διαφορετικών χρωμάτων, λουλουδιών και décor που χρησιμοποιούνται την εποχή αυτή η συνολική διακόσμηση θα φέρει έναν άλλο αέρα από το συνηθισμένο.

Δεν θα «λιώσετε» από τη ζέστη

Πραγματικά αυτό το επιχείρημα από μόνο του μπορεί να στηρίξει ένα χειμωνιάτικο γάμο και νομίζω ότι θα συμφωνήσουν και όλοι οι καλεσμένοι σου! Μπορείς να φορέσεις όσα ρούχα θες αλλά δεν μπορείς να βγάλεις το δέρμα σου, αν σκέφτεσαι ότι ο ιδρώτας σου θα καταστρέψει τις γαμήλιες φωτογραφίες σου τότε ένας γάμος το χειμώνα είναι ότι πρέπει για εσένα

Τέλειες φωτογραφίες

Η αλήθεια είναι ότι στην Ελλάδα δεν χιονίζει συχνά αλλά αν είσαι τυχερή και χιονίσει κοντά στις μέρες του γάμου σου, μπορείς να έχεις απίστευτα όμορφες και μοναδικές φωτογραφίες σαν τις νιφάδες του χιονιού. Επίσης ακόμα κι αν δεν χιονίσει στις πόλεις, η Ελλάδα έχει αρκετά μέρη στις 2 ώρες απόσταση που μπορείς να κανονίσεις pre-wedding ή after-wedding φωτογράφηση και να το συνδυάσεις με ένα μονοήμερο.

Αν αναζητάς πολυτελή εσωτερικό χώρο για να οργανώσεις το γαμήλιο party σου επικοινώνησε μαζί μας.