Δεξίωση Γάμου σε εξωτερικό χώρο

Η οργάνωση μιας υπέρλαμπρης δεξίωσης γάμου στον εξωτερικό χώρο ενός κτήματος γάμου κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού μπορεί να είναι ένα όνειρο για εσάς και τον σύντροφό σας που γίνεται πραγματικότητα καθώς δημιουργεί το romantic scene που έχετε φανταστεί για την δική σας ημέρα! Ωστόσο, προτού επιλέξετε το κτήμα γάμου που θα φιλοξενήσει το wedding party, χρειάζεται να λάβετε υπόψη σας διάφορους παράγοντες ώστε να είστε σίγουροι πως θα γίνουν όλα όπως τα έχετε σχεδιάσει!

Ένα από τα πιο απρόβλεπτα στοιχεία ενός γάμου σε εξωτερικό χώρο είναι ο καιρός. Για να είστε σίγουροι λοιπόν πως η γαμήλια δεξίωση που σχεδιάζετε τόσο καιρό θα μείνει αξέχαστη στους καλεσμένους σας αλλά και για εσάς τους ίδιους μία μοναδική και γλυκιά ανάμνηση, θα πρέπει να φροντίσετε για κάθε λεπτομέρεια!

 

Weather Plan B

Μπορεί η ημερομηνία του γάμου σας να είναι το καλοκαίρι και πόσο μάλλον στη μέση του καλοκαιριού, αλλά σίγουρα οι απροσδόκητες καιρικές συνθήκες όπως η βροχή ή ο καύσωνας υπάρχουν πάντα σαν πιθανά σενάρια. Φροντίστε λοιπόν σε περίπτωση βροχής να υπάρχει διαθεσιμότητα στην εσωτερική αίθουσα εκδηλώσεων του κτήματος.  Βεβαιωθείτε πως το plan B ευθυγραμμίζεται με όλα όσα έχετε ονειρευτεί για τη μεγάλη μέρα, ώστε να μην κάνετε συμβιβασμούς στην διακόσμηση ή στην ατμόσφαιρα που θα θέλατε να δημιουργήσετε.

 

Guests Comfort 

Σκεφτείτε την άνεση των καλεσμένων σας ώστε να είστε σίγουροι πως απολαμβάνουν κι αυτοί το party. Η παροχή ανέσεων όπως είναι η προστασία από τον ήλιο ή οι ανεμιστήρες  μπορεί να κάνουν σημαντική διαφορά στο experience των καλεσμένων σας. Εάν πρόκειται να έχει ηλιοφάνεια και υψηλές θερμοκρασίες, σκεφτείτε να προσφέρετε refreshing drinks στους καλεσμένους σας σε ένα station με δροσερά αναψυκτικά ή cocktails που  σίγουρα θα τους αναζωογονήσει.

 

Τrust your Planner

Συμβουλευτείτε τους επαγγελματίες του wedding venue που είναι εξοικειωμένοι με υπαίθριες εκδηλώσεις καθώς και με διάφορα απρόοπτα που μπορούν αν συμβούν κατά τη διάρκεια της δεξίωσης. Ένας έμπειρος wedding planner ή ένας φωτογράφος μπορούν να προσφέρουν πολύτιμες ιδέες και λύσεις με βάση την εμπειρία τους. Σε κάθε περίπτωση, το κτήμα γάμου και οι άνθρωποι του μπορούν να σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε πιθανές προκλήσεις και να διασφαλίσουν ότι η ημέρα του γάμου σας θα κυλήσει ομαλά, ανεξάρτητα από οποιoδήποτε εξωτερικό παράγοντα!

 

Sunset Time

Εάν ο γάμος σας είναι προγραμματισμένος πριν το ηλιοβασίλεμα και μπορεί να διαρκέσει μέχρι αργά τα μεσάνυχτα ή τις πρώτες πρωινές ώρες, λάβετε υπόψη σας τη χρονική στιγμή του ηλιοβασιλέματος. Αυτό μπορεί να επηρεάσει την ώρα έναρξης της τελετής σας και το συνολικό πρόγραμμα της ημέρας. Σχεδιάστε την τελετή αλλά και την έναρξη του wedding party ώστε να εκμεταλλευτείτε το φυσικό φως και αν η δεξίωση σας συνεχίζεται και το βράδυ, φροντίστε για τον κατάλληλο φωτισμό. Στο Pinterest θα βρείτε σίγουρα φανταστικές lightning ideas που μπορούν να στολίσουν τα διάφορα spots του κτήματος.

 

Decoration Tips

Η φυσική ομορφιά ενός εξωτερικού χώρου συχνά απαιτεί λιγότερη διακόσμηση καθώς τα χρώματα της φύσης δημιουργούν από μόνα τους ένα υπέροχο τοπίο και μοναδικούς χρωματικούς συνδυασμούς. Ωστόσο, χρειάζεται να λάβετε υπόψη σας πως τα στοιχεία διακόσμησης που επιλέξατε θα ταιριάζουν με το περιβάλλον. Επιλέξτε στοιχεία που ενισχύουν τη φυσική ομορφιά του χώρου χωρίς να το παρακάνετε. Σε κάθε περίπτωση συμβουλευτείτε το κτήμα γάμου που σίγουρα μπορεί να σας κατευθύνει καλύτερα για την επιλογή του decoration theme και details.

 

Στο Κτήμα Γάμου Κρωπίας Γη, με πολυετή εμπειρία στη διοργάνωση γαμήλιων εκδηλώσεων, βαπτίσεων αλλά και εταιρικών εκδηλώσεων, διοργανώνουμε μαζί κάθε λεπτομέρεια του γάμου σας ώστε το δικό σας όνειρο να γίνει πραγματικότητα!