Boho Βάπτιση για Κορίτσι

Εμπνευσμένα από τη φυσή στοιχεία όπως παλ χρώματα και φυτά, ονειροπαγίδες, μακραμέ λεπτομέρεις και έντονα σχέδια σε υφάσματα ή ακόμα και μαξιλάρια  είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά του boho style και σίγουρα μπορούν να διακοσμήσουν το κτήμα βάπτισης για την ξεχωριστή αυτή ημέρα για εσάς και τη μικρούλα σας.

Καθώς το boho style για βάφτιση είναι από τα must για το 2024, προτού το επιλέξετε για το μικρό σας κοριτσάκι και τη βάφτιση του, χρειάζεται να διαβάσετε για αυτό και να μάθετε κάθε λεπτομέρειά του ώστε να υιοθετήσετε τα στοιχεία που ταιριάζουν περισσότερο με αυτό που έχετε ονειρευτεί. Μία ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα, με μοναδικές δαντέλες, φλοράλ μοτίβα αλλά και γήινες αποχρώσεις σε συνδυασμό με κάποιες vintage deco λεπτομέρειες, σίγουρα δεν πρέπει να λείπουν από τη βάπτιση!

Στοιχεία της Φύσης

Ενσωματώστε στοιχεία της φύσης σε κάθε spot του χώρου καθώς και στην κολυμπήθρα ή ακόμα και στις λαμπάδες. Λουλούδια σε έντονα χρώματα όπως κόκκινο ή πορτοκαλί, πρασινάδα και φυτά εσωτερικού χώρου θα δώσουν μία νότα οικειότητας αλλά και ζεστασιάς. Μην ξεχνάτε πως ακόμα και οι ξύλινες λεπτομέρειες είναι αρκετά σημαντικές στη boho διακόσμηση της βάφτισης καθώς το ξύλο θα ολοκληρώσει το στοιχείο της φύσης. Εξισορροπήστε τα έντονα χρώματα των λουλουδιών με γηίνες αποχρώσεις που συναντά κανείς στη φύση όπως το μπεζ της άμμου ή το γαλάζιο του ουρανού.

Vintage Διακόσμηση

Η Vintage διαθέση αγκαλιάζει το boho style και σίγουρα μπορεί να είναι και η έμπνευση για τα βαφτιστικά ρούχα της μικρούλα σας! Σχετικά με τα vintage στοιχεία χρειάζεται να τα επιλέξετε με πολλή προσοχή καθώς δεν χρειάζεται να είναι «νοσταλγικά» διότι θα έχετε το αντίθετο αποτέλεσμα δημιουργώντας μία όχι τόσο χαρούμενη και ευχάριστη ατμόσφαιρα. Επιλέξτε κάποιες vintage κορνίζες που θα έχουν φωτογραφίες της μικρής σας ενώ για τα τραπέζια μπορείτε να επιλέξετε δαντελένια σουπλά ή ακόμα και τραπεζόμαντηλα. Τα εντυπωσιακά κηροπήγια θα απογειώσουν την διακόσμηση του τραπεζιού αλλά και ολόκληρης της βάπτισης.

Το σιφόν, η δαντέλα ή το τούλι μπορούν να στολίσουν τα βαφτιστικά ρουχαλάκια για το κοριτσάκι σας σε γήινες ή ουδέτερες αποχρώσεις όπως μπεζ ή λευκό. Ένα Boho Chic φόρεμα με  λεπτομέρειες μανίκια καμπάνα ή λουλουδάτα κεντήματα θα μαγνητίσει τα βλέμματα αφού το κοριτσάκι σας θα είναι ακόμα πιο χαριτωμένη! Ωστοσο, αν η βάφτιση είναι κατά τη διάρκεια του χειμώνα, επιλέξτε velvet στοιχεία για το βαπτιστικό σετ.

Boho αναμνηστικά

Δημιουργείστε boho αναμνηστικά για τους καλεσμένους σας για να θυμούνται την ιδιαίτερη αυτή ημέρα. Χειροποίητες ονειροπαγίδες, κεριά με μοτίβα ή και μακραμέ βραχιόλια σίγουρα έχουν το boho στοιχείο και μπορούν άνετα να συνοδεύουν μία πλεκτή μπομπονιέρα ή από λινάτσα ή με crochet. Μην ξεχνάτε πως το αναμνηστικό της βάπτισης ή τη μπομπονιέρα μπορείτε να την προσφέρετε στους καλεσμένους σας μαζί με το προσκλητήριο. Έτσι, μπορείτε λοιπόν να επιλέξετε matchy matchy προσκλητήριο – μπομπονιέρα βάπτισης και αναμνηστικό.

Μια βάπτιση για το κοριτσάκι σας εμπνευσμένη από το boho δεν είναι απλώς μια γιορτή με φίλους και συγγενείς, αλλά η αρχή για το δικό της ταξίδι γεμάτο λουλούδια. Ενσωματώνοντας στοιχεία Boho σε κάθε πτυχή της δεξίωσης, δημιουργείτε μια αξέχαστη και μαγευτική εμπειρία τόσο για τη μικρή σας όσο και για τους καλεσμένους σας!