5 διαφορετικά πράγματα που μπορείς να κάνεις στο γάμο σου

Πρωτότυπες ιδέες για γάμο
Χρησιμοποιήστε παιχνίδια για γάμους

Τα παιχνίδια γάμων γίνονται όλο και πιο δημοφιλή τα τελευταία χρόνια και υπάρχει συγκεκριμένος λόγος που συμβαίνει αυτό, οι καλεσμένοι περνάνε ΤΕΛΕΙΑ! Δεν χρειάζεται να το παρακάνετε, ούτε κάποια γαμήλια υπερπαραγωγή. Θα εκπλαγείτε πόσο γέλιο μπορεί να προσφέρει το κλασσικό παιχνίδι μουσικές καρέκλες ή απλά ένα quiz με θέμα το ζευγάρι.

Σκεφτείτε πέρα από το Photobooth

Τα Photobooths έχουν γίνει βασικό στοιχείο των γάμων, αλλά αν θέλετε να εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας γιατί να μην επιλέξετε κάτι πιο ασυνήθιστο; Υπάρχουν photobooths που μπορούν να βγάλουν gif ή μπορείτε απλά να αγοράσετε 2-3 Polaroid κάμερες για να χρησιμοποιήσουν οι καλεσμένοι ελεύθερα και να απαθανατίσουν όποια στιγμή επιλέξουν! Επίσης θα σας μείνουν και οι κάμερες!

53445354

Φέρτε έναν performer/entertainer

Ασχολούμαστε με δεξιώσεις γάμων και εκδηλώσεις εταιριών από το 2000 και ποτέ δεν έχουμε δει performer ή entertainer σε γάμο εκτός από έναν σαξοφωνίστα ή έναν βιολιτζή. Είναι κάτι που δεν συναντάς συχνά ούτε στο εξωτερικό οπότε καταλαβαίνετε ότι είναι πολύ πρωτότυπη ιδέα! Φανταστείτε την έκπληξη των αγαπημένων σας την ώρα που θα βγει ένας stand up comedian στη σκηνή, όση ώρα σας περιμένουν να κάνετε την είσοδο σας ή έναν entertainer που θα ξεσηκώσει τους πάντες την ώρα του party!

Μπουφές ή σερβιριστό ;

Η απάντηση είναι food stands! Αν θες το φαγητό στο γάμο σου να είναι μέρος του παιχνιδιού και της διαφορετικότητας επέλεξε διαφορετικά Food Stands. Φαντάσου στο χώρο γύρω από τα τραπέζια να υπάρχουν 5-6 stands. Ένα με κινέζικη κουζίνα, ένα με μεξικάνικη, ινδική, ιταλική, σουβλάκιa, burger, falafel και για γλυκό ένα stand που φτιάχνουν επιτόπου φρέσκο προφιτερόλ ή ένα άλλο αγαπημένο σου γλυκό. Όλοι θα φάνε την κουζίνα που αγαπάνε και θα θυμούνται για πάντα τη νύχτα του γάμου σου!

Θεματικός Γάμος

Οι γάμοι κατά τη γνώμη μου είναι η κατάλληλη ευκαιρία να αφήσεις τη φαντασία σου να οργιάσει και να κάνεις το party που πάντα ήθελες ακριβώς όπως το ήθελες! Σκέψου έναν γάμο με θέμα Άγρια Δύση! Γράψε στις προσκλήσεις ότι το dress code είναι Άγρια Δύση και ότι τους προσκαλείς όλους στην αναμέτρηση σου με τον αγαπημένο σου! Μπορείτε ακόμα να οργανώσετε και την αναμέτρηση σε θεατρικό. Από τη στιγμή που θα μαζευτούν καουμπόηδες, ινδιάνοι και κάνεις την είσοδο σου πάνω σε ένα άλογο δεν θα ξεχάσει κανείς το γάμο σου ποτέ!