Τα Wedding Trends που θα δούμε το 2024!

Αν ήδη έχετε αρχίσει να προγραμματίζετε το γάμο σας για το 2024 ξεκινώντας από το κτήμα γάμου και την ημερομηνία, ενώ παράλληλα αναζητάτε νέα wedding trends που θα μπορούσατε να ακολουθήσετε την ημέρα του γάμου, τότε παρακάτω θα βρείτε μερικές προτάσεις.  Σίγουρα υπάρχουν πολλά trends που θα μπορούσατε να υιοθετήσετε την ημέρα του γάμου σας αλλά σε κάθε περίπτωση σκεφτείτε καλά τι ταιριάζει σε εσάς και στην ατμόσφαιρα που θέλετε να δημιουργήσετε στη δεξίωση.

 

Eco Friendly Decoration

Αν ανηκέτε στο eco friendly team, τότε τι καλύτερο από το να σχεδιάσετε ή τουλάχιστον να διακοσμήσετε τον γάμο σας με διακοσμητικά και prompts φιλικά προς το περιβάλλον; Μάλιστα, θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε βιοδιασπώμενα υλικά για τις μπομπονιέρες ή κομφετί ή ακόμα και βιοδιασπώμενα ποτήρια ή καλαμάκια για τα drinks and cocktails. Μην ξεχνάτε πως το να κάνετε eco friendly επιλογές για το γάμο σας μειώνει το οικολογικό σας αποτύπωμα ενώ συγχρόνως προσθέτει μια ουσιαστική πινελιά στη μεγάλη σας μέρα.

 

Μidnight Snack

Σίγουρα η δεξίωση του γάμου και το after party μπορεί να διαρκέσει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, πόσο μάλλον αν υπάρχει κέφι, καλή μουσική και ποτό. Τι καλύτερο λοιπόν από το να φροντίσετε τους καλεσμένους σας με ένα midnight snack  αφού ακόμα έχετε ακόμα μπροστά σας όλο το βράδυ; Μπορείτε να επιλέξετε κρύα κουζίνα ή κάποιες finger food επιλογές που σίγουρα θα ικανοποιήσουν τους καλεσμένους που διασκεδάζουν καθόλη τη διάρκεια του πάρτυ. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να  συνεννοηθείτε με το κτήμα γάμου ώστε να επιλέξετε ένα κρύο μένου με μικρά σάντουιτς, τορτίγιες ή μικρά burgers που θα σερβιριστεί προς το τέλος του party! Μην ξεχάσετε να συμπεριλάβετε και κάποιες vegan επιλογές.

 

PhotoBooth Ευχολόγιο

Το ευχολόγιο είναι κάτι που δεν πρέπει να λείπει από τον γάμο σας αφού τα αγαπημένα σας πρόσωπα και οι καλεσμένοι θα σας χαρίσουν από την καρδιά τους τις πιο ζεστές ευχές! Ίσως το να γράφουν οι καλεσμένοι τις ευχές τους είναι αρκετό κλασικό για εσάς. Αν θέλετε να κάνετε το ευχολόγιο πιο fun και interactive για τους καλεσμένους σας, ακολουθήστε τα wedding trends και σκεφτείτε για ένα Photobooth ευχολόγιο, στο οποίο οι καλεσμένοι θα μπορούν να σας εύχονται με short videos!

 

Το να δημιουργήσετε μία όμορφη ατμόσφαιρα, ακριβώς όπως την έχετε φανταστεί, την ημέρα του γάμου σας μπορεί να φαντάζει δύσκολο αλλά να είστε σίγουροι πως με την κατάλληλη έρευνα και οργάνωση, θα πετύχετε αυτό που έχετε ονειρεύτει. Μην ξεχνάτε πως τα wedding trends μπορεί να μη ταιριάζουν στο concept του γάμου σας αλλά σίγουρα μπορείτε να εμπνευστείτε από αυτά!