Εκκλησία

Το πέτρινο εκκλησάκι το Γενέσιον της Θεοτόκου

Γραφικό και κατανυκτικό

Το πέτρινο εκκλησάκι μας διαθέτει ευρύχωρο και ιδιαίτερο κήπο, κατάλληλο να φιλοξενήσει τους καλεσμένους του γάμου ή της βάφτισής σας. Μπροστά από το εκκλησάκι μας υπάρχει στεγασμένος χώρος για καθήμενους .

Στο κτήμα μας, ειδυλλιακό και συνάμα επιβλητικό, πανέμορφο και καταπράσινο θα ανακαλύψετε το ιδανικό σκηνικό για τις πιο ξεχωριστές, προσωπικές και οικογενειακές στιγμές σας. 

Στα 20 στρέμματα του εύφορου κτήματος δεξιώσεων Κρωπίας Γη, αρχική τις εντυπώσεις κλέβουν η αξεπέραστη φυσική ομορφιά του τοπίου, η μοναδική αίσθηση διακριτικής πολυτέλειας, η κομψότητα και η θετική ενέργεια που αποπνέει κάθε γωνιά. 

Ένας από τους λόγους που χαρίζουν στο κτήμα μας μοναδικότητα και ιδιαίτερη αύρα είναι το γραφικό, πέτρινο εκκλησάκι μας το Γενέσιον της Θεοτόκου.

Θα το συναντήσετε στο ρομαντικά στολισμένο πλακόστρωτο με τον ευρύχωρο και ιδιαίτερο κήπο του. Όμορφο, κατανυκτικό και με άπλετο εξωτερικό χώρο για τους καλεσμένους σας, αναδεικνύει το κτήμα μας στην πλέον ιδανική επιλογή εάν αυτό που αναζητάτε είναι ένα κτήμα με εκκλησάκι.

Όποιο κι αν στυλ του γάμου ή της βάφτισης έχετε ονειρευτεί μπορούμε να το σχεδιάσουμε από κοινού και να το υλοποιήσουμε μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια. Τόσο για το στολισμό, όσο και για τη διάταξη κατά την διάρκεια τέλεσης του μυστηρίου.